fbpx

eindafrekening verkoop appartement

Word je eigen syndicus

118 keren bekekenSyndicus

iS het normaal dat een syndicus mij een bedrag (600 euro) aanrekent bij de verkoop van een appartement via de eindafrekening van de notaris alhoewel aan alle andere schulden werd voldaan? de notaris meldt mij dat dit wettelijk zo bepaald is zonder bijkomende uitleg. Daarenboven zou de eindafrekening van de syndicus pas volgen na de vergadering VME in oktober 2021.

Vraag beantwoord

600 € ?

Is dit beslist in een Algemene Vergadering ?

Staat dit in het syndicuscontract – VME ?

Niet beslist door de AV , ook niet in het syndicuscontract…protesteer dan en betaal niets. Waak erover dat de notaris dit niet betaalt. Laat de notaris navraag doen bij de syndicus …..

https://www.clabotsadvocaten.be/blog/de-syndicusovereenkomst/

artikel 577-8, §1 BW :

De bepalingen die de verhouding regelen tussen de syndicus en de vereniging van mede-eigenaars en de daaraan gekoppelde vergoeding, staan in een schriftelijke overeenkomst. Die overeenkomst omvat met name de lijst van de forfaitaire prestaties en de lijst van de aanvullende prestaties en de daaraan verbonden vergoedingen . Een niet vermelde prestatie kan geen aanleiding geven tot vergoeding behoudens beslissing van de algemene vergadering.

Posted new comment

https://www.quimmo.be/nl/forum/syndicus-algemene-vergaderingen-raad-van-mede-eigendom/syndicus-vraagt-vergoeding-bij-verkoop-appartement

Posted new comment

lees vooral #4 , 6 , 7 en 17

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This