Wie vergoedt mijn gestolen fiets als gevolg van syndicus die nalaat garagepoort te herstellen?

Word je eigen syndicus

1.19K keren bekekenKosten en Vergoedingen in Mede-Eigendom

Afgelopen weekend is mijn fiets gestolen uit onzr gemeenschappelijke kelder (garzge) gedtolensedert een 2 tal maanden hebben wij problemen met onze garage poort staat dag en nacht open. Ben dit ook al sedert februari aan het melden bij het syndicus. Aangezien de garage nog niet is opgeleverd wordt dit nog geregeld door de projectontwikkelaar fie dan iemand stuurt.in februari is er iemand geweedt en zou die gereset zijn zogezegd hersteld. Maar staat nog en nacht open. Met als gevolg dat mijn nieuwe mountainbike gestolen is. Wie is hier nu aansprakelijk? En wordt dit vergoed?

Dit is natuurlijk een zeer netelige kwestie. Ik vrees dat u naar de rechtbank zal moeten stappen om de syndicus en/of bouwheer hiervoor aansprakelijk te kunnen stellen. Het probleem is dat ik helemaal niet weet hoe een rechter hierop zou reageren. Enerzijds zou het argument gemaakt kunnen worden dat u wist dat de poort open stond en dat u dus maar bijkomende maatregelen had moeten nemen. Anderzijds zou een rechter evengoed kunnen oordelen dat de syndicus/bouwheer de poort niet binnen gerepareerd hebben… Het probleem is dat je al een procedure zou moeten instellen om daarachter te komen. Je kan natuurlijk altijd vrijblijvend eens een advocaat contacteren om te zien wat men hierover te zeggen heeft.

Groetjes,
Jessie

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This