Wat houdt de term “onderhoud” van een tuin in?

Word je eigen syndicus

Onze tuin is eigendom van alle mede-eigenaars, wij hebben volgens de basisakte het exclusief genot van de tuin in ruil voor het onderhoud ervan. In de basisakte is niet gespecificeerd wat dit onderhoud betekent. Er is wel sprake van het gras maaien van de perken. Er staan een tiental bomen in de tuin. Behoort het snoeien van de bomen tot het “onderhoud”? Behoren structurele werken aan een talud van de tuinen die de helling in de grond van het gebouw verstevigt tot dit onderhoud?

Gbwgly Vraag beantwoord oktober 14, 2023

Onderhoud van de tuin…..indien de basisakte niet bepaalt wat dit inhoud kan men ervan uitgaan dat het Onderhoud het totaal is van activiteiten met als doel, het in “een aanvaardbare conditie” houden.

tip : dien een agendapunt in mbt. onderhoud tuin en laat bepalen wat deze activiteit zal inhouden…..laat het akkoord opnemen in het RIO.

Bomen snoeien ? Structurele werken aan de talud ?

lebragard Vraag beantwoord oktober 14, 2023

Enkel en alleen de eigenaars verenigd/aanwezig en vertegenwoordigd op de AV bepalen wat de term Tuinonderhoud inhoudelijk dient te betekenen voor hun betreffende vme!

23h45, 14/10/2023

Gbwgly Vraag beantwoord oktober 14, 2023
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This