fbpx

Wat als het RIO tegenstrijdig is met de statuten?

Word je eigen syndicus

83 keren bekekenReglement van Interne OrdeRIO versus statuten

In onze statuten is het uitzicht van onze appartementsblokken omschreven (zoals bvb witte gordijnen, geen airco op de terassen, tuinen allemaal dezelfde haag,…) Nu willen we een aantal punten daarvan aanpassen, onze syndicus zegt dat dit kan zonder de statuten aan te passen?

We willen later met een nieuwe eigenaar geen discussie of een rechtszaak krijgen, dus willen we zeker zijn of het RIO dan boven de statuten gaat? (wat mij zeer onlogisch lijkt)

Onze syndicus (eentje van een grote firma) heeft in het verleden al een aantal uitspraken gedaan waardoor nu onenigheid tussen de buren ontstaan is. Zo heeft hij toestemming gegeven aan 2 buren een draad op gemeenschappelijke grond te plaatsen om hun tuin af te schermen, zonder dat dit op de AV besproken is. En nu met de komende AV wil hij dit gewoon laten regulariseren. Hij ontwijkt alle vragen die hierover gesteld worden.

Vraag beantwoord
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This