Traplift Privatief gebruik

Word je eigen syndicus

Zonder av agendapunt installeerde de dak appartement eigenaar van verdiep 6 een privatieve traplift in de gemeenschappelijke verticale gang vanaf het laatste lift stoppunt verdiep (5) naar het hogerop liggende verdiep tot aan het bordes waar de ingang van haar appartement kan dit zomaar aub?

Het zesde verdiep word niet door de lift bediend, dus vanaf verdiep 5 tot 6 dien je een stuk gemeenschappelijke trap te nemen, de zesde verdiep eigenares plaatste echter zonder overleg met de vme in de gemeenschappelijke verticale trappengang dus maar een traplift : stoeltje die je naar boven/beneden helpt zodat je geen trap meer dient te doen, mag dit zonder overlegt met de vme aub, daar het over een gemeenschappelijke ruimte gaat aub?

Dank voor uw deskundig advies hierin, Mede Eigenaar

tejolebragard Vraag beantwoord november 10, 2022

Er zijn nu eenmaal mede-eigenaars die doen wat ze zelf willen en niet voldoende op de hoogte zijn van wat wel en niet kan…al dan niet met opzet !

Werken/aanpassingen aan de gemeenschappelijke delen moet met goedkeuring van een algemene vergadering, staat zo ook in uw reglement van mede-eigendom , statuten van uw gebouw.

De algemene vergadering zal nu een standpunt moeten innemen mbt. die werken en ook moeten nu NA die werken uw statuten aangepast worden , want de trappenhal is nu veranderd naar een deel privatief en gemeenschappelijk (erfdienstbaarheid)……ofwel regulariseert de AV die niet goedgekeurde werken ofwel eist men herstel naar de oorspronkelijke toestand. Regulariseert men de werken , eis dan dat de statuten aangepast worden (erfdienstbaarheid) , uiteraard op kosten van de overtreder.

tejolebragard Vraag beantwoord november 10, 2022
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This