Terugbetaling teveel gerekende kosten

Word je eigen syndicus

199 keren bekekenSyndicus

Geachte.

Er werden gelden op gevraagd vr herstelling voor dak. Het gebouw bestaat uut 2 delen loft en garages achteraan. Wij zijn eigenaar van garage. Op de algemene vergadering beweerde de syndicus dat wij moesten meebetalen aan herstelling dak dat dit zo in de akte vermeld was. Toevallig waren bij notaris waar basisakte was en hij heeft ons artikel getoont waar in stond dat wij niet mee moesten betalen. Wij hebben 3 mails gestuurd naar syndicus een aangetekende brief en we zijn langsgeweest. De fout werd eind augustus toegegeven. We wachten nog steeds op onze terugbetaling van 410 euro. Win hadden 14 dagen om te betalen. Zij zijn al op de hoogte van hun fout eind juli. We voelen ons bedrogen…. Wat kunnen we doen om ons geld terug te krijgen…. Zij hebben fout gemaakt en de akte niet correct gevolgd. Met vriendelijje groeten.

Leen Seys

lebragard Vraag beantwoord oktober 10, 2023

Bij het afsluiten van dat boekjaar zal de rekening in uw voordeel uitbetaald worden. (430€ teveel aangerekend)

Vraag aan de syndicus en aan uw rekencommissaris of het mogelijk is het te (onterechte)  betaalde NU reeds terug te betalen.

Uw basisakte en reglement van mede-eigendom zijn inderdaad de “wet” voor uw VME……deze hebt u uiteraard ontvangen bij uw aankoop.

lebragard Vraag beantwoord oktober 10, 2023
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This