Sceptische put

Word je eigen syndicus

359 keren bekekenBuren

Wij hebben een appartement op de 1ste verdieping in een appartementsblok van 6 dat leegstaat. Boven ons is er nog een appartement dat leegstaat. Onlangs werd de sceptische put van onze blok leeggemaakt. De afspraak in onze blok was dat de eigenaars die er woonden enkel betaalden voor de kost van het leegtrekken van de put. Nu is er onlangs een nieuwe eigenaar gekomen en die wil alles veranderen. Een syndicus, kosten door ons laten meebetalen van de put,…. Kan dit zomaar? Moet een leeg appartement betalen voor het leegtrekken van de sceptische put?

lebragard Vraag beantwoord november 24, 2021

Ja , een appartement dat leegstaat heeft ook een eigenaar…..die ook moet bijdragen voor de gemeenschappelijke kosten. Het feit dat het pand leegstaat verandert daar niets aan. Ook zal deze moeten bijdragen aan/voor de algemene kosten zoals bv. elektriciteit , tuinonderhoud ect….

lebragard Posted new comment november 24, 2021

Art. 577-2.

§ 3. De mede-eigenaar heeft deel in de rechten en draagt bij in de lasten van de eigendom naar verhouding van zijn aandeel.

You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link