Reinigingsfirma voor rookschade na brand in aanpalende winkel (met gemeenschappelijke deur) als mede-eigenaar zelf betalen?

Word je eigen syndicus

1.29K keren bekekenSyndicus

Wij hebben meer dan een jaar terug rookschade opgelopen door een brand die woedde in een aanpalende winkel. Voor deze rookschade hebben wij een professionele reinigingsfirma ingehuurd, na overleg met syndicus, die de reiniging een maand na de brand kwam uitvoeren. Nu heb ik vastgesteld dat de syndicus de kosten van deze schoonmaak door de eigenaar van het appartement en een deel door de mede-eigenaars wil laten betalen ! Terwijl de brand was ontstaan in naastgelegen pand ! Wat nu?

Ik denk dat uw syndicus hier niet de juiste maatregelen neemt!  Deze schade moet betaald worden door de eigenaar/verzekering van het pand waar de brand geweest is.

U moet in dat geval de eigenaar van het pand naast u op de hoogte brengen van de schade die jullie geleden hebben.  Ik zou zeker de reiniging nog niet laten gebeuren tot dat de verzekering van de eigenaar de schade heeft kunnen vaststellen.  Als u de reiniging laat gebeuren hebt u geen enkel bewijs meer en zal u de schade niet kunnen verhalen!

Met vriendelijke groeten,
Jessie

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This