fbpx

Reglement interne orde ter goedkeuring op algemene vergadering met syndic.

Word je eigen syndicus

95 keren bekekenReglement van Interne Orde

Beste, Er is een reglement interne orde opgesteld, verspreidt door nieuwe syndicus, dat ter goedkeuring ligt voor volgende algemene vergadering. (11/10/2021) Ik zelf ben eigenaar van 5 staanplaatsen (191/10000) en twee bergingen en woon niet in de blok zelf. Er staat in het reglement dat in de garage (-1)) en private delen geen handel mag gedreven worden, en geen stokage voor handel mag zijn. Mijn 4 staanplaatsen zijn verhuur aan een autoverkoper die enkel zijn auto’s plaats in de voorziene staanplaatsen die hij van mijzelf huurt, dit al reeds een jaar lang. Er komen geen mensen kijken, enkel stalling auto’s met Z-platen en zonder nummerplaten. Is dit een probleem, is dit handel, kan dit zomaar het einde zijn voor mijn huurder? Er is nooit melding geweest van overlast of andere problemen, ik zelf ga dagelijks kijken en alles is steeds in orde. Alvast dank voor u aandacht. Mvg. Johnny Janssen, 2300 Turnhout.

Vraag beantwoord

Wat u beschrijft valt duidelijk onder de vrijheid van handel.

Breng nu reeds syndicus en de andere mede-eigenaars ervan op de hoogte dat u, bij goedkeuring, het agendapunt zal contesteren, binnen de voorziene termijn van vier maanden, voor de rechter.

Wijs de mede-eigenaars erop dat zij mogelijk grotendeels zullen opdraaien voor de kosten.

Vraag beantwoord
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This