Hoe omgaan met niet uitvoeren basisakte, reglement van interne orde en brandweerverslag?

Word je eigen syndicus

1.21K keren bekekenReglement van Interne Orde

Een jaren oud probleem met 3 syndici: de eerste was mede-eigenaar, de tweede een aangestelde tijdelijke door het vredegerecht en een derde die niets durft uit te voeren. Om het kort te maken: in de drie aangehaalde items in de titel staat dat er in de parkeergarage “niets anders mag staan dan voertuigen”. De eerste syndicus overtreedt dit artikel met 3 kasten (gevolgd door een andere eigenaar met 2 kasten), de tijdelijke syndicus treedt niet op en de derde durft niet ingrijpen, niettegenstaande een vonnis in hoger beroep. Wat kunnen wij doen om die hinderende kasten te doen verwijderen.?? Het is  een veel uitgebreider en ingewikkeld dossier dan dit probleem alleen. Onvoorstelbaar.

Dag Gigi,

In verband met het overtreden van de basisakte of het intern reglement hebt ik al eerder geschreven dat dit niet evident is en dan boetes voor overtredingen van het huishoudelijk reglement kan overwegen in te voeren. Dit moet natuurlijk gestemd worden op de AV.

Als er reeds een vonnis is, en dit vonnis niet uitgevoerd wordt zal u vrees ik terug naar de rechter moeten gaan. De rechter kan dan een gepaste straf opleggen als men zijn vonnis naar neergelegd heeft.

Groetjes,
Jessie

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This