Narcistisch lid van de R v M

Word je eigen syndicus

514 keren bekekenRaad van Mede-Eigendom

In ons geval  heeft genoemde eigenaar eerder al zonder overleg , volledig op eigen initiatief gemeend dat erv led lampen geplaatst moesten worden i pl v gewone. Hierdoor is het ganse systeem ontregeld en heeft het ons al mede-eigenaar meer dan 2000 euro gekost om deze te vervangen zogezegd .want de installateur is een vriend.!  Nadien begon het probleem opnieuw en na vervangen van de led lampen terwijl hij in verlof was waren alle problemen opgelost . Toen wij vroegen een raad v m op te richten was hij kandidaat en dachten wij dit achter ons te kunen laten . Niet dus.met een narcistisch, jaloers hoogmoedig persoon valt immers niet af te spreken . Van alle wetten of regelementen i v m appartementenbweet hij niets af en het intresseert hem ook niet .

Hem aanspreken ook door zijn vrouw  resulteert in , wel dan doe ik niets meer.

Bij volgende vergadering uit de raad stemmen ?

lebragard Vraag beantwoord april 14, 2024

In ons geval  heeft genoemde eigenaar eerder al zonder overleg , volledig op eigen initiatief gemeend dat erv led lampen geplaatst moesten worden i pl v gewone.

Genoemde eigenaar heeft dit niet te doen…..het is de AV die beslist !

Hierdoor is het ganse systeem ontregeld en heeft het ons al mede-eigenaar meer dan 2000 euro gekost om deze te vervangen zogezegd .

Kordaat optreden is de boodschap en indien door de gestelde handelingen van “genoemde eigenaar” schade ontstaat kan men deze ter verantwoording roepen en indien er schade of gevolgschade is …deze integraal verhalen. Potje breken is potje betalen.

Vraag : normaal is het perfect mogelijk om TL lampen te vervangen door ledlampen maar dan moet men ook de starter vervangen en desnoods de voorschakelapparaat verwijderen…wat heeft die “vernoemde eigenaar” fout gedaan om gans het systeem te ontregelen ?

lees : hoe een tl vervangen door led                                       https://ledwereld.be/blog/tl-vervangen-led-tl/

Hem aanspreken ook door zijn vrouw  resulteert in , wel dan doe ik niets meer.

Hoeft ook niets te doen , ook al is deze lid van de raad , de raad hoeft/moet geen werken doen , wat de raad moet doen is wettelijk vastgelegd en dit is erop toezien dat de syndicus het beheer (dat bepaalt wordt door de AV) naar behoren doet. Lees Art. 3.90. Raad van mede-eigendom (577-8§1)

en

Wat is de raad van mede-eigendom ? =

https://www.jalo.be/alles-wat-je-moet-weten-over-de-raad-van-mede-eigendom/#:~:text=Wat%20is%20de%20raad%20van,kunnen%20uitmaken%20van%20dit%20orgaan.

Bij volgende vergadering uit de raad stemmen ?

Is een mogelijkheid , de raad wordt jaarlijks aangesteld door de AV.

wet mede eigendom =

https://www.biv.be/media/1461/download?inline

lebragard Vraag beantwoord april 14, 2024
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This