Syndicus niet akkoord met opmerkingen BAV?

Word je eigen syndicus

163 keren bekekenAlgemene Vergadering

Niet akkoord met verslag BAV

Een welbepaald puntje op de BAV  was het aanstellen van een nieuwe tuinaannemer, wat tegen de zin is van de syndicus, Iedereen was akkoord met de prijs van één bepaalde aannemer en hebben gestemd voor bepaalde werkzaamheden.

Op het einde van de vergadering kon  de syndicus zijn verslag niet afprinten wegens  een technisch defect met zijn printer. Hij heeft het verslag ook niet voorgelezen en heeft het ons ook niet laten lezen op zijn scherm. Hij zei tegen mij (ik was voorzitter) ik zal het je morgen doorsturen….ik heb tot 2 x toe het verslag moeten vragen en heb het pas 3 dagen later gekregen en vroeg mij om het onmiddellijk te laten ondertekenen door de raad en door te sturen. Maar bij nazicht van het verslag had hij een kleiner bedrag vermeld van de werken. Wij hebben dan met de raad  beslist om een extra commentaar te schrijven op het verslag. Ik heb geschreven dat het bedrag niet juist is en heb het juiste bedrag van de offerte vermeld alsook vermeld dat er ook positief gestemd werd voor alle extra werken van de aannemer

Ik heb er ook nog bijgeschreven wat de reden is dat wij een nieuwe tuinman willen zodat alle mede-eigenaars hiervan op de hoogte zijn. Ik vind transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid heel belangrijk naar de mede-eigenaars toe.

Onze syndicus heeft dan  een collega van de raad gebeld en hem duidelijk gezegd dat hij niet akkoord gaat met het feit dat we gemeld dat er wel gestemd was  en dat hij dit verslag aan niemand zal doorsturen en dat er een nieuwe BAV moet komen (met terug extra kosten) en eerst een extra beheersraad, hij was in alle State blijkbaar.
Begrijpe wie begrijpen kan.

Dus zo zie je maar dat de syndicus  het enorm lastig heeft met een andere tuinaannemer en volgens mij gaat hij er alles aan doen om dit te verhinderen

Ik weet  niet wat jullie daarvan denken en wat we kunnen naar de  syndicus toe want dit is echt niet werkbaar. Het is ook zo als er op de vergaderingen iemand vraagt of dit of dat kan uitgevoerd worden of hoe is het gesteld met lopende zaken dan stelt hij zich altijd Vijandig op en snauwt naar de mensen en de meeste bewoners zijn dan verbouwereerd en zwijgen, ik heb het daar heel lastig meer, vele mensen zijn precies bang van hem.
hoe ik hiermee verder moet weet ik niet meer, ik zoek raad ter bescherming van ons gebouw en de mede-eigenaars.

Kan ik dit ergens aanklagen?

Graag suggesties

lebragard Vraag beantwoord december 26, 2022

Hoe kunnen wij dit oplossen als de syndicus dit niet wil uitvoeren of reageren

moet ik dit melden aan de beroepsvereniging (ik ken deze niet)  of aan de vrederechter?

KLVT Vraag beantwoord december 25, 2022
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link