Roken verbieden in gemene delen?

Word je eigen syndicus

1.34K keren bekekenReglement van Interne Orderoken gemene delen

Is het in orde dat er in het nieuwe reglement van mede-eigendom en inwendige orde wordt opgenomen dat het verboden is te roken in de gemene delen? Een bewoner (die huurder is) staat namelijk elke dag enkele keren te roken in de trapzaal (2de verdieping) en zelfs stiekem in het donker!

De ganse trapzaal stinkt dan naar sigarettenrook en ikzelf heb daar zelfs last en hinder van in mijn private hall (benedenverdieping!). We hebben er al een gesprek over gehad met betrokken persoon (mijn echtgenoot is namelijk syndicus) en met de eigenaar, maar het gebeurt nog steeds!

Wij hebben hem er al op attent gemaakt dat indien van de 6 appartementen er vb. 4 bewoners gaan staan roken in de trapzaal (eventueel sigaren!) dat dan zeker niet meer houdbaar is … tevergeefs.

Dus: komende AV punt op de dagorde is “verboden te roken in de gemene delen” opnemen in het reglement van inwendige orde.

 

 

http://www.senate.be/www/?MIval=/Vragen/SchriftelijkeVraag&LEG=4&NR=2338&LANG=nl

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This