respecteren van basisakte appartement

Word je eigen syndicus

1.23K keren bekekenRaad van Mede-Eigendom

ik ben eigenaar van een appartement , ieder appartement heeft een of twee auto staanplaatsen , er zijn twee plaatsen voorzien , die zijn bestemt voor de bezoekers .

Maar er is een eigenaar die een bezoekersparking langdurig inneemt met zijn camper ( mobilhome) deze eigenaar heeft ook maar een staanplaats , ik heb hem er op gewezen dat dat niet mag aangezien er in het basisreglement staat dat de bezoekersparking maar mag bezet zijn voor een uur ,door de zelfde auto , hij slaat dat in de wind het interesseert hem niet , het komt er op neer regels zijn voor de personen die ze willen respecteren MAAR ZE ZIJN NIET VOOR HEM

Als hij het reglement niet naleeft en het een dermate groot probleem is dan kunt u best een advocaat consulteren om na te gaan wat de opties zijn.

U zou ook alvast een punt op de agenda kunnen plaatsen om in een reglement van interne orde boetes op te nemen wanneer mede-eigenaars zelf de extra parkeerplaats voor langer dan voorzien in de statuten opnemen.

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This