Oplevering – Kosten aanpassingen brandveiligheid

Word je eigen syndicus

1.37K keren bekekenNieuwbouwOplevering

Geachte,

Ik woon in een nieuwbouwappartement. De eerste bewoners wonen hier nu ongeveer 2 jaar.

Onze syndicus beweert dat er geen sprake is van een oplevering omdat onze blok niet onder de wet Breyne valt. Is dat correct? Ik dacht dat er hoe dan ook een voorlopige en een definitieve oplevering diende te gebeuren?

Aangezien vrijwel elke eigenaar vanaf het begin opmerkingen heeft gemaakt betreffende de gemene delen, ben ik van mening dat er geen voorlopige en zeker geen definitieve oplevering gebeurde. Onze syndicus slaagt er niet in een antwoord op deze vraag te vinden. Wat is uw mening hierover?

De vraag is voor onze VME van groot belang, aangezien de brandweer onlangs is langs geweest en het pand heeft afgekeurd op het gebied van brandveiligheid. Dit is ondermeer een gevolg van het feit dat het gebouw niet werd gezet overeenkomstig de goedgekeurde plannen. De vraag stelt zich nu voor wie de kosten voor de regularisatie zijn.

Alvast bedankt.

Heel veel hangt af van uw concrete situatie en contracten die gesloten werden. Ik raad u daarom aan om eens met een raadsman samen te zitten. In veel gevallen is zo’n eerste consult overigens gratis.

Als het om grote kosten gaat die gemaakt moeten worden is het zeker de moeite waard dat eens concreet te bekijken en daar geen gras over te laten groeien!

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This