onze syndicus weigert permanent de communicatie te doen via pc omdat niet iedereen over een pc zou beschikken,wat kan ik doen?

Word je eigen syndicus

1.33K keren bekekenSyndicuse-mail

2014 en alles moet per gewone brief aan hem gericht worden,tijdrovend en duur.hij wacht drie weken met zijn antwoorden en dan nog is het heel summier met veel woorden maar zonder iets te zeggen.Als ik schriftelijk en individueel op de A V stel dat ik met e-mail de communicatie wil doen is dit dan wel afdwingbaar.

Beste,

Vreemd dat uw syndicus anno 2014 niet met PC werkt??? Gewone brieven worden nog wel eens gestuurd maar dan naar eigenaars die geen PC hebben, de dag van vandaag een kleine minderheid.

Op de AV kan afgesproken worden hoe er gecommuniceerd wordt tussen eigenaars en de syndicus. Meestal is er keuze uit mail, gewone post of aangetekende brieven. Op de laatste twee kan een prijskaartje hangen, mail rekenen de meeste kantoren nog niet aan.

Als de communicatie zo slecht verloopt en de syndicus weigert nog steeds de 21ste eeuw in te stappen, staat het jullie vrij om offerte van andere, meer moderne kantoren aan te vragen.

Aansluitend op de raad van syndicus te veranderen, misschien zijn er niet voldoende ME om deze eis te steunen.

 

Nu reeds kunt u trachten van zoveel mogelijk ME e-mailadressen (en voor wie geen heeft een e-mailadres waarop zij bereikbaar zijn (kinderen en kleinkinderen)) te bekomen.

 

Open een gratis website bij een van de vele aanbieders.

 

 

Plaats hierop uw brieven met de antwoorden van de syndicus.

 

Vergeet niet een tabel : brief verstuurd op xx/xx/xxxx, antwoord ontvangen op….

 

Zodra u een nieuwe brief opstuurt, stuurt u een e-mail waarin de gegevens van de website staan, uw brief is uiteraard in bijlage aan de e-mail.

 

Bij het ontvangen van het antwoord stuurt u een e-mail.

 

Druk opvoeren : belangrijk is u daarna op een vast tijdstip : 14-daags of maandelijks een e-mail verstuurt : nog geen antwoord ontvangen op onze brief van…

 

 

Een communicatiemiddel  afdwingen bij agendapunt in de AV lijkt moeilijk.

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This