Ontslagvergoeding syndicus

Word je eigen syndicus

1.35K keren bekekenSyndicusontslagvergoeding syndicus

Aangenomen als syndicus bij algemene vergadering in februari 2012.

Door de raad van mede-eigenaars werd een andere persoon voorgedragen als nieuwe syndicus. (Daar de huidige syndicus zaken laat aanslepen & blijkbaar ook verkeerde informatie doorgeeft aan de raad van mede-eigenaars)

Op 5/09/2013 wordt een bijzondere algemene vergadering gepland waarbij moet gekozen worden voor de nieuwe syndicus.

De ontslagen syndicus dreigt nu reeds dat hij recht heeft op een ontslagvergoeding.Hoeveel mag de syndicus vragen als ontslagvergoeding ?

Mvg.

 

Darline Leroy

 

 

 

Veel syndici zetten inderdaad een clausule in hun contract dat wanneer deze vroegtijdig opgezegd wordt er een verbrekingsvergoeding betaald moet worden. Om die reden raad ik altijd aan mede-eigenaars aan slechts contracten van maximaal 1 jaar met hun syndicus af te sluiten. Je weet vandaag de dag immers nooit wat je koopt en dan nog, want het aantal syndici die hun praktijk verkopen, zodat je uiteindelijk bij een andere syndicus (die mogelijks niet goed zijn job doet) is niet min.

Daarnaast kun je in het vervolg best ook eisen dat er een clausule in de omgekeerde richting komt. Als zij zelf eerder het contract wensen te verbreken dat ze eveneens een vergoeding aan de VME verschuldigd zijn. Soms kun je op die manier bekomen dat ze dan toch bereid zijn deze clausule eruit te halen. Meer zulke tips kom je te weten via onze cursus op http://cursus.smartsyndic.be

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This