fbpx

Ondersteuning syndicus

Word je eigen syndicus

356 keren bekekenSyndicus

Als voorzitter van de RvMe zit ik met volgend probleem. AV in okt 2020.Onze syndicus bezorgt ons rekeningafschriften na 5 maanden rappeleren. Gevolg facturen betaalt voor andere gebouwen met ons geld.(ong.€ 17.000) Vergadering met de rekencommissaris willen ze niet en maken een foutieve eindafrekening. De agendapunten op de AV stelt de syndicus zonder medeweten van de RvMe op. De AV zit hij zelf voor. Iedere inbreng van de RvMe wimpelt hij af. Vóór de verlenging van zijn mandaat hebben we een aangepast contract gevraagd.En de aanwezige mede-eigenaars konden wij niet vooraf informeren want omwille van de privacy krijgen we geen mail-adressen.
1 stem wordt gevraagd voor taken waarin meerder opdrachten zitten vervat.De eindafrekening werd afgekeurd en in het verslag van de AV staat dat elke mede-eigenaar een correcte eindafrekening omstreeks 15/12/2020 zal ontvangen.In nov. hebben we alle nodige info aan de syndicus bezorgt.Zijn mandaat verviel in okt.2020 en een nieuw te ondertekenen contract hebben we nog niet ontvangen.Op dezelfde AV was er een verkiezing voor de RvMe.Een nieuwe eigenaar is nu lid maar omdat hij verzekeringsmakelaar is voor grote gebouwen koopt hij hier en daar een studio.Gevolg: zonder één handtekening van de RvMe heeft hij van de syndicus alle
polissen op zijn naam doen zetten. 5 dagen daarna gaf hij zijn ontslag als lid van de RvMe.
Volgens afspraak is onze syndicus 7 op 7 bereikbaar maar antwoordt op geen enkele vraag van zowel de RvMe als de mede-eigenaars. Zelfs aangetekende brieven beantwoorden ze iet.
Wij zitten volop in de investeringen om ons gebouw brandveilig te maken en hebben geluk dat dit in handen van een architect zit.

Beslissingen op de AV zijn na 6 maanden nog niet uitgevoerd.

Zou het aangeraden zijn dit aan de CIB te melden?

Vraag beantwoord

“Volgens afspraak is onze syndicus 7 op 7 bereikbaar maar antwoordt op geen enkele vraag van zowel de RvMe als de mede-eigenaars. Zelfs aangetekende brieven beantwoorden ze iet. (sic)

 

https://blog.smartsyndic.be/qa/binnen-hoeveel-tijd-moet-e(sic)en-syndicus-antwoorden-op-een-mail/

https://blog.smartsyndic.be/qa/hoe-omgaan-met-een-syndicus-die-niet-antwoord/

Vraag beantwoord
You are viewing 1 out of 6 answers, click here to view all answers.
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This