Niet akkoord met beslissing AV ivm kosten garagebox

Word je eigen syndicus

1.22K keren bekekenUitvoering van Werken

Beste,

Ik koop een garagebox over van een kennis. Via hem geraak ik ook aan het verslag van de AV die op 3/12/12 plaatsvond. De akte werd pas op 4/12/12 verleden. Na het lezen van dit verslag en na het vinden van aangerekende toekomstige kosten in strijd met de basisakte, kan ik mij niet vinden in de verdeling van de kosten die zijn goedgekeurd op de AV. Kan ik deze verdeling nog aanvechten?

Uw kennis had eigenlijk u moeten laten gaan naar deze AV door u een volmacht te geven. Doordat hij dit niet gedaan heeft maakt u misschien kans om de verkoop ongedaan te maken omdat de wetgeving zegt de verkoper u een volmacht moet geven.

Daarnaast kunt u eventueel ook proberen de beslissing ongedaan te maken als ze onregelmatige, bedrieglijke of onrechtmatig is. Hiervoor bent u denk ik wel al te laat gezien dit binnen de vier maanden na de AV waarop de beslissing genomen werd moet gebeuren.

U zou dus best even een advocaat contacteren.

Groetjes,
Jessie

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This