moet men gevolg geven aan de beslissing van de Algemene Vergadering

Word je eigen syndicus

1.32K keren bekekenUitvoering van Werken

Hallo

Op de laatste A V werd beslist dat iedere eigenaar of huurder een sleutel zou binnen brengen van zijn appartement dit werd unaniem goedgekeurd door de aanwezigen; Nu blijkt dat er een huurder is die dit niet aanvaard en weigert dit te doen na herhaalde malen hem een nota gestuurd te hebben weigert  hij nog steeds er is hem steeds duidelijk gemaakt dat men de sleutel maar zal gebruiken in uiterste omstandigheden en  als  er iets dringend moet gebeuren en hij niet thuis is; Zijn Antwoord is steeds er is altijd iemand bereikbaar of thuis Mijn vraag is kan men de huurder  verplichten toch een sleutel te geven?

Groetjes Van Goethem André

Ik denk niet dat u kunt verplichten eender wie een sleutel af te geven. Het is wel zo dat de persoon in kwestie, in geval toegang nodig was, en dit onmogelijk was doordat er geen sleutel was, men de persoon in kwestie aansprakelijk kan stellen voor de gevolgschade. Zorg daarom dat u een bewijs hebt waarin u hem uitgenodigd hebt om een sleutel af te geven.

Misschien een interessante tussenoplossing: een verzegelde enveloppe voorstellen waarin de sleutel bij de syndicus bewaard wordt. Op deze manier kan de huurder zeker zijn dat de sleutel niet te pas en te onpas gebruikt zou worden.

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This