Mede-eigenaar inschrijven als personeel in VME

Word je eigen syndicus

1.87K keren bekekenUitvoering van WerkenVerzekeringen

IK heb hier een meningsverschil met onze nieuwe SYNDIC de VME heeft namelijk een ladder aangekocht om iemand van de bewoners aan te duiden om GRATIS op de daken van de garages te kruipen en de daken proper te maken IK ben daartegen omdat IK zeg dat het niet mag zonder dat de VME een ongevallenverzekering heeft afgesloten en dat volgens MIJ de VME ook de PERSOON moet inschrijven in het personeelsregister van de VME omdat de VME een RECHTSPERSOON is. DE SYNDICUS geeft MIJ gelijk wat betreft de ongevallenverzekering maar niet bij het inschrijven van die PERSOON,HIJ beweerd dat het voldoende is de PERSOON te vernoemen in de NOTULLEN van de AV kan U MIJ zeggen wie er gelijk heeft  IK of de SYNDICUS wat betreft het inschrijven van die PERSOON    of tot welk ministerie kan IK MIJ daarvoor richten  IK woon in een RESIDENTIE van 10 appartementen en 10 GARAGES.

Als de mede-eigenaar in kwestie niet betaald zal worden voor de uit te voeren taak (hij doet het dus als vrijwilliger) vrees ik dat je hem niet kan inschrijven als personeel.  In dat geval zou volgens mij een goede verzekering moeten volstaan.  Het is dus wel van belang dat je een verzekering hebt die alle mogelijke ongevallen dekt.

Eén waarschuwing echter, als hij wel betaald zou worden dan is het volgens mij van heel groot belang dat hij inderdaad wel degelijk ingeschreven wordt als personeel anders kan dit de VME en de syndicus zeer duur te staan komen.  Zowel belastingstechnisch als mbt mogelijke ongevallen.

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This