mag een syndicus groepsaankopen doen ten behoeve van medeeigenaars?????

Word je eigen syndicus

1.08K keren bekekenSyndicus

De syndicus verklaarde dat een commissie van oordeel was dat de aluminium ramen aan vervanging toe waren.de eigenaars konden bij hem inschrijven , en hij zou prijs

vragen  om en groepsaankoop te doen.Op de 195 panden hapten een 15 tal toe, en werden de ramen vervangen.Wie in deze commissie was heb ik nooit geweten,wat ik wel vernomen heb was dat  het factuur werd aangeboden door een vrouw, die met de syndicus samen woont, en een immo kantoor ( verkoop  en verhuur ) beheerd.

Dit was al zo geweest met de aanpassing aan het Vlaams logies decreet,waar de  eigenaars dit eveneens via de Syndicus konden laten uitvoeren, en waar een rookmelder 50 Euro werd aangerekend i.p.v de oorspronkelijk 25.Parkingbeugels

die ik op internet vond aan de prijs van 48 Euro, werden bij hen 152 euro+BTW

aangerekend.Ik ben van oordeel ,dat dit niet het werk is van  de syndicus, zich te bemoeien met werken die niet op een  AV  besproken zijn en op iedereen van toepasssing ..

 

 

 

Het zal moeilijk worden tegen deze handelswijze in te gaan zolang uw syndicus niet de fout begaat de naam van de VME te misbruiken in zijn contacten of de inning van de facturen te laten lopen via de rekeningen van de VME.

 

Ga in elk geval na of op de facturen een geldig ondernemingsnummer vermeld is.

 

Mogelijk overtreedt uw syndicus de regels van de privacy.

 

Hij is verplicht aangifte te doen bij de privacycommissie van het bestand en mag het enkel gebruiken bij de uitoefening van zijn taken.

 

 

 

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This