Lid van de RME werkt tegen?

Word je eigen syndicus

519 keren bekekenRaad van Mede-Eigendom

Beste,

Één van de leden van de raad (ik ben ook lid van de raad) werkt behoorlijk tegen. Die persoon klaagt altijd over alles maar komt nooit met oplossingen voor de dag…

Vorige week was er een BAV en dat ene lid van de raad wilde niet naar de BAV komen omdat hij niet akkoord was met het punt op agenda. Hij had zelfs ook een aantal volmachten gekregen.
Doordat hij niet is komen opdagen als protest waren en niet genoeg aandelen om de vergadering te laten doorgaan, indien hij (+volmachten) er wel was dan had die vergadering wel kunnen doorgaan.

Diezelfde persoon klaagt er ook van dat er extra kosten worden aangerekend door de syndicus voor het organiseren van een BAV, ook een deel van zijn protest. Waarmee hij wel geen rekening houdt is doordat hij niet is komen opdagen er een 2e BAV moet worden georganiseerd en de syndicus zal terug kosten aanreken..

Eigenlijk is dit geen goed lid voor de raad, kunnen de andere leden van de raad iets ondernemen ?
Kunnen wij ook andere medebewoners lid maken van de raad buiten de alg vergadering en hoeveel leden heeft een VME nodig?

Ons complex bestaat uit 4 aparte blokken (villa appartementen) van telkens ca 24 app per blok. Onder de 4 blokken is er een garagecomplex van 112 garageboxen die loopt van de eerste blok naar de laatste, iedere blok is toegankelijk vanuit die garages.

wat is de wetgeving voor het samenstellen van de raad?

alvast  bedank.

mvg

kurt

dilbeccha1 Vraag beantwoord december 6, 2022

“… om de vergadering te laten doorgaan, indien hij (+volmachten) er wel was dan had die vergadering wel kunnen doorgaan.”

Hebt u, althans een poging ondernemen, om de volmachtgevers op te hoogte te brengen?

dilbeccha1 Posted new comment december 6, 2022

LEES: “Hebt u althans een poging ondernomen om de volmachtgevers op de hoogte te brengen van het misbruik aan vertrouwen?”

You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This