fbpx

Kan syndicus het nalaten om geen telefoons te beantwoorden of mails terug te sturen?

Word je eigen syndicus

261 keren bekekenSyndicus

Ik woon in een gebouw met 6 appartementen. Bij onze syndicus is een dienst permanentie aanwezig die de telefoons van het kantoor ontvangen. Het probleem is dat het kantoor nooit terug belt. Er is heel slechte communicatie met kantoor. Zij bellen of mailen nooit terug. Er zijn problemen die maanden en ja zelfs tot jaren aanslepen. Het is heel frustrerend, recent nog, de AV zou doorgaan op 2 juli, hiervan hadden we mail ontvangen met de mededeling dat de agendapunten nog gingen volgen. Week voor de AV hebben we nog steeds geen officiële uitnodiging ontvangen, ik bel tot 2 X toe, ik mail, terug geen antwoord. Twee dagen voor AV krijgen we melding dat de vergadering niet doorgaat maar wordt verplaatst naar eind aug./begin sept. Ik mail terug om welke reden dit is beslist, ik krijg terug geen antwoord. Werk en privé werd geregeld om aanwezig te kunnen zijn op de AV, ….Dit is 1 punt uit een hele waslijst …. Tijdens corona hadden we een mail ontvangen dat info en contact vanaf heden via fb zou verlopen, dat ze er positieve ervaring mee hadden om met hun familie contact te hebben tijdens lockdown. Indien je geen fb hebt, moet je maar wachtwoord vragen aan vriend of familie???

Als je kwaad reageert met mail omdat je na zoveel tijd nog steeds geen antwoord of oplossing krijgt, wordt alle toegang tot telefoon, mail en kantoor ontzegd omdat je grof bent?? Dit wordt dan wel online op syndicus site gepubliceerd voor alle mede-eigenaars dat je de toegang wordt ontzegd, maar de reden waarom je kwaad had gereageerd wordt er natuurlijk niet bij vermeld. Ze hebben deze melding een week later verwijderd. Ik bewaar echter alles, want vertrouwen is sterk zoek….

Vraag beantwoord

Tim , sta je alleen met die klachten mbt. de syndicus ?

Waar zit de Raad van Mede-eigenaars in uw verhaal ?

Zo meerdere mede-eigenaars hetzelfde ervaren en in de kou blijven staan , en een syndicus die doet wat “ie” wil , kan men missen als kiespijn.

Doe met u allen het nodige “beklag”  online op syndicus site en helpt het niet , volgende AV , agendapunt : ontslag syndicus…zie al uit naar een andere syndicus .

Posted new comment

Tiny = Tim = Tiny

Op de syndicus rust geen enkele verplichting te antwoorden op uw brieven, faxen, e-mails of telefoons, tenzij anders bepaald in het RIO of syndicuscontract.

B.W. Art. 577-8 § 4 11 ° (versie wetgeving 2018)

U hoort dan ook een afspraak vast te leggen ten kantore van de syndicus. Kopiekosten kunnen u aangerekend worden.

https://blog.smartsyndic.be/qa/binnen-hoeveel-tijd-moet-een-syndicus-antwoorden-op-een-mail/

De dreiging u de toegang tot het kantoor te ontzeggen, ook na voorafgaandelijke afspraak, rechtvaardigt een klacht bij het B.I.V.

Vraag beantwoord
Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This