gebarsten glas in schuifraam – syndicus reageert niet

Word je eigen syndicus

1.39K keren bekekenSyndicusVerzekeringen

hallo,

Ik heb een appartement als tweede verblijf en om deze reden ben ik er dan ook maar amper.  Een lange tijd geleden kwam ik echter tot de ontdekking dat het glas in mijn schuifraam dewelke toegang verschaft tot het terras aan de binnenkant is gebarsten.  Ik deed navraag bij mijn verzekering en zij wisten mij te vertellen dat ik hiervan aangifte moest doen bij de blokpolis.  Ik stuurde mijn syndicus tot twee maal toe hieromtrent een email doch deze zwijgt in alle talen.  Wat kan ik hieraan doen ?

U moet een offerte voor een nieuw raam laten opstellen en deze doorsturen naar de syndicus. Indien de syndicus nog altijd niet reageert, neem dan rechtstreeks contact op met de verzekeringsmaatschappij. U vraagt eerst hoe hoog de franchise is en als deze hoger is dan Uw schade betaalt U zelf de herstelling. Is de schade groter dan de franchise dan kan U een dossier openen. Bedenk ook wel dat glas dat van binnen naar buiten breekt onder de verantwoordelijkheid valt van de bewoner ( eigenaar of huurder).

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This