Eén jaar na de voorlopige oplevering is er nog steeds geen actie genomen op bepaalde kritische opmerkingen. Hoe gaan wij hier met om?

Word je eigen syndicus

1.33K keren bekekenNieuwbouw
Aanvullend heeft de bouwheer ook een niet goed functionerende technische installatie (inritverwarming) gewoonweg afgebroken en probleem was zo voor hem opgelost.
Hier argumenteert hij dat de inritverwarming een extra was van de bouwheer en niet in lastenboek staat en dus ook geen verplichting is.
Hierbij onze bemerking dat het item opgenomen is in de voorlopige oplevering als zijnde ‘is aanwezig’. Bij andere werken (acties tgv VO)
hebben ze deze echter stuk gemaakt!

Wanneer het niet (goed) vlot om met de bouwheer tot een overeenkomst te komen bij het oplossen is het soms best om naar een rechter te stappen. Op deze manier wordt ook indirect gecommuniceerd aan de bouwheer dat jullie niet van plan zijn om bij de pakken te blijven zitten. Ja, dit zal wellicht wat geld gaan kosten, maar anderzijds zal er ook schade geleden worden als de bouwheer de zaken niet naar behoren oplost. U kunt best dit punt op agenda plaatsen zodat er op de volgende AV een beslissing over genomen kan worden.

Groetjes,
Jessie

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This