contract syndicus niet verlengd

Word je eigen syndicus

1.27K keren bekekenSyndicusnieuwe syndicus

Het contract met onze syndicus is niet verlengd, haar contract is gestopt op 01/07/2013 , een mede-eigenaar wil nu syndicus worden, moet hij een ondernemingsnummer aanvragen want ik lees zoveel verschillende dingen , moeten we hem gewoon via een vergadering aanstellen en hoe verloopt de overdracht met de bank ?

 

 

Als uw syndicus dit niet beroepsmatig doet moet hij geen ondernemingsnummer hebben.  Er moet inderdaad een rechtsgeldige vergadering bijeen geroepen worden volgens de wettelijke procedures daarvoor.  De ontslagen syndicus heeft wettelijk 30 dagen de tijd om alle documenten aangaande de VME over te maken aan de nieuwe syndicus.  Als er nog geen nieuwe syndicus is zal zij de documenten overhandigen aan de laatste voorzitter van de VME.  Overdracht van de bank kan maar gebeuren als de nieuwe syndicus aan de bank zijn contract en de ondertekende notulen kan tonen.

Misschien interessant voor de toekomstige syndicus is mijn cursus waarin ik de volledige wetgeving vanuit praktisch oogpunt uitleg.  Hierin leg ik al deze zaken in detail uit.  Zie ook http://cursus.smartsyndic.be/landing/opleiding-syndicus

Groetjes en veel succes,
Jessie

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This