Aanstellen van syndicus

Word je eigen syndicus

1.72K keren bekekenSyndicus

Beste, ik wil een syndicus aanstellen in een blok van 3 appartementen,daar ik als eigenaar van de beneden alles zelf moet onderhouden en voor alles opdraai, zonder dat de andere eigenaars mee draaien voor de kosten. hoe moet ik dit gaan aanpakken.

U bent wat dat betreft inderdaad in uw recht. U moet zich hiervoor wenden tot de rechtbank. Weet wel dat een syndicus voor zulke kleine gebouwen wel kostelijk is

(Veel mede-eigenaars uit de Smart Syndic community worden in zulke kleine gebouwen zelf syndicus maar dan moet er wel een goede verstandhouding zijn natuurlijk)

Beste, wat ik eigenlijk wil is dat een syndicus word aangestelde, die indien er problemen zijn de eigenaars aanspreekt om dat probleem op te lossen, Indien er een bedrag per maand moet betaalt worden, ja dan is dat zomaar, ik heb in het verleden zelf syndicus gespeel, maar als je elk jaar achter uw geld aan moet om de gezamenlijke kosten te kunnen innen enz. waar ben je dan mee bezig, ik heb dan maar besloten om er mee te stoppen, en nu er al enkele jaren geen syndicus is, moet ik zelf opdraaien voor al het onderhoud rond en aan deze woning,  en ik beging dit ook moe te worden, tenslotte heb ik verleden jaar meer als 1200 € uitgegeven om de boel in orde te zetten, en de 2 andere eigenaars doe re niets aan, ook heb ik dit duidelijk met aangetekend schrijvens laten weten. Het is zo dat ze zelfs niet dat hier totaal geen reactie opkomt.

En nu ja ga ik toch effen de nodige stappen ondernemen om dit in orde te kunnen krijgen, tenslotte die niet wil horen moet het maar voelen in de portemonnee. En misschien is een syndicus duur, maar het kan mij nooit meer gaan kosten dan dat het nu kost voor mij elk jaar toch???

Als u deze antwoorden interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Laat u informeren...

Ontvang gratis onze nieuwe artikels via e-mail. Uw e-mail zal enkel hiervoor gebruikt worden en niet met derden gedeeld worden.


Gegarandeerd zonder spam. Uw email adres wordt nooit met derden gedeeld. Op ons erewoord!

Het beheer zelf doen?

syndicus opleiding

Problemen in Uw Gebouw?

Laat u niet langer in het ootje nemen door uw syndicus.

Bent u Syndicus?

syndicus opleiding

  • 12345678910
close-link
close-link
Share This