kosten syndicus

0

Wie moet de kosten betalen van de syndicus, de huurder of de eigenaar?

Categorie: |
gevraagd augustus 24, 2013

1 Antwoord

0

Dit is afhankelijk van wat er overeengekomen werd in het huurcontract. In de meeste gevallen worden deze kosten verdeeld over de huurder en mede-eigenaar al naargelang ze gaan over het gebruik of verbruik van zaken. Investeringskosten moet gedragen worden door de eigenaar en kunnen niet op de huurder afgewimpeld worden. Het ereloon van de syndicus zelf komt vaak bij de huurder terecht maar wordt ook soms verdeeld tussen de huurder en de eigenaar.

Groetjes,
Jessie

PS: ik zie dat je tag Spanje is – dit zijn de regels voor België. Voor Spanje zijn deze misschien anders en zou je beter ter plekke een antwoord zoeken.

Wie heeft deze vraag beantwoord? Jessie is de bezieler achter deze website. Hij heeft een syndicus opleiding gevolgd en geeft zelf ook een cursus aan mede-eigenaars die de wetgeving vanuit praktisch oogpunt willen begrijpen om zelf syndicus te kunnen worden in hun gebouw of om beter te begrijpen wat hun rechten en plichten zijn ivm hun beroepssyndicus.

Jessie
891
Als u deze informatie interessant vond, laat ons dan toe om u verder te blijven informeren met tips en weetjes over wat kan en niet in uw mede-eigendom (het is gratis).

Uw e-mail adres:

Uw Antwoord

Voordat u op "Inzenden" klikt: Conform de gebruiksvoorwaarden van dit forum, er mogen geen namen van organisaties, persoonsnamen of andere persoonlijke gegevens vermeld worden in antwoorden of vragen. Controleer dit voordat u op "Inzenden" klikt.